Zien & Doen

Wij wonen in een prachtige omgeving! Er is natuur, rust en ruimte. Bent u op zoek naar actie in de stad? Dan liggen de steden Zutphen, Deventer en Apeldoorn vlakbij. De Thermen van Bussloo liggen ook op fietsafstand, evenals de aanwezige recreatieplas en Golfbaan. Houdt u van fietsen en/of wandelen? Er zijn legio mogelijkheden. Hieronder vindt u onze tips voor een leuk uitje.

Wat zullen we eens doen?

Wandelen

In onze omgeving zijn ontzettend veel leuke wandelroutes. De klompenpaden zijn daarbij een aanrader. Dit zijn routes over het boerenland waarbij u geniet van rust, natuur en de kleine dorpjes. Dus rugzak op, klompen aan en gaan!

Fietsen

Op de Veluwe kun je heerlijk fietsen. Wat dacht u van het rondje Deventer? Of het Hanzerondje Deventer-Zutphen? Het rondje Apeldoorn langs de IJssel komt door Wilp-Achterhoek. Er is genoeg keuze.

Het Blotevoetenpad

Je loopt 2 km lang op je blote voeten door gras en modder. Je klautert over de restanten van de boomstammen in het moerasbos. Je maakt een reis door veel verschillende landschapjes en sferen en beleeft het pad, de natuur, de zon, wind en vogelgeluiden intens met al je zintuigen.

Recreatiegebied Bussloo

Op 5 minuten van onze B&B vind je één van de meest veelzijdige recreatiegebieden van Nederland: Bussloo. Diverse zandstranden, ruime ligweiden en vele voorzieningen maken Bussloo tot de ideale plek voor een dagje uit. Je kunt er ook prima wandelen en fietsen.

Dagje sauna

Als u zin heeft in een dagje welness, een dag ontspanning en rust dan is een bezoek aan de Thermen in Bussloo een absolute aanrader. 

Bezoek Voorst

 Tussen de Veluwe en de IJssel ligt een van de mooiste gebieden van Nederland. Weidse uiterwaarden, rood-witte koeien in het land, statige boerenhoeven en gezellige dorpjes, en vooral: de rivier die zich door het landschap slingert. Dit is de IJsselvallei!